opini

be your self, no matter what !



kenapa saya masang 2 gambar diatas? karena dua orang diatas bisa jadi contoh supaya kita bisa mencintai diri kita apa adanya. yang pertama adalah Rachel salah satu tokoh di serial glee, dia orangnya bisa dibilang sedikit ketinggalan jaman kalau dibandingin sama temen-temennya sendiri dan punya obsesi yang gilaa gede banget! dia juga sering banget ngebanding-bandingin sama Quinn Fabray yang jadi lawan mainnya sekaligus pacar dari Finn, orang yang Rachel taksir. tapi hebatnya Rachel gak merubah dirinya supaya si Finn ini naksir dia juga. sempet sih sekali, dan hasilnya? gagal total! hahhaa.

yang kedua adalah Betty, di Ugly Betty. dia ini kerja di majalah fashion dan sering banget di remehin sama temen-temennya gara-gara selera fashion yang cenderung tertinggal dan dandanan yang mereka anggap ‘kampungan’ tapi buktinya dia bisa tuh bertahan di tempat dia kerja dan malah jadi deket sama bosnya.

intinya, mau kayak apa diri kita. just be your self is better than try to be someone who not you. dibawah ini beberapa lirik lagu yang mungkin bisa jadi inspirasi dan rekomendasi buat temen-temen semuaa 🙂

Just go ahead and hate on me and run your mouth
So everyone can hear
Hit me with the words you got and knock me down
Baby, I don’t care
Keep it up, I’m tunin’ up to fade you out
You wanna be
You wanna be
A loser like me
A loser like me
A loser like me”
(loser like me – Glee Cast)

“Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful
Who says”
(who says – Selena Gomez)

“there’s nothin wrong with lovin who you are
She said, cause he made you perfect, babe
so hold your head up girl and you’ll go far,
Listen to me when I say

I’m beautiful in my way
’cause god makes no mistakes
I’m on the right track baby
I was born this way

Don’t hide yourself in regret
Just love yourself and you’re set
I’m on the right track baby
I was born this way”
(born this way – Lady Gaga)

This is real
This is me
I’m exactly where I’m supposed to be now
Gonna let light shine on me
Now I’ve found who I am
There’s no way to hold it in
No more hiding who I wanna be
This is me
(this is me – Demi Lovato)

When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are”
(just the way you are – Bruno Mars)

“Who will I be?
It’s up to me
All the never ending possibilities
That I can see
There’s nothing that I can’t do
Who will I be?
Yes, I believe
I get to make the future what I want to
If I can become anyone and know the choice is up to me
Who will I be?”
(who will I be – Demi Lovato)